Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Wizyta u ginekologa
Autor Wiadomość
magda Płeć:Kobieta
Administrator

PostWysłany: 2007-06-15, 09:12    Odpowiedz z cytatem

Ale czy mimo braku stosowania diet i "nieodchudzania się" nie straciłaś od tamtej pory na wadze ?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
lolitka Płeć:Kobieta

PostWysłany: 2007-06-15, 15:21    Odpowiedz z cytatem

niestety nie tak jak wazylam tak waze(54 kg przy wzroscie 164)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
tekama Płeć:Kobieta

PostWysłany: 2007-06-15, 17:35    Odpowiedz z cytatem

Dobra poczytałam sobie trochę i tak:
- przyczyną zahamowania wzrostu piersi mogą być zaburzenia hormonalne - brakuje Ci jakiś hormonów i piersi po prostu nie rosną (można temu zaradzić - jak pisałam wcześniej możesz przyjmować hormony w tabletkach - przepisać je może tylko specjalista),
- niestety nie doczytałam się niczego o zmniejszaniu się piersi. Mówisz, że nie straciłaś na wadze ... kurczę nie wiem. Naprawdę trudna sprawa. Piersi "powiększają się" trochę przy okresie (przynajmniej ja tak mam) - może o to chodzi. A do tej pory nie brałaś żadnych hormonów? (gdzieś wyczytałam, że jak przestaje się zażywać tabletki to piersi wracają do poprzedniego rozmiaru - zaznaczam, że nie wiem czy to prawda)
Powrót do góry
megi Płeć:Kobieta

PostWysłany: 2007-07-28, 14:33    Odpowiedz z cytatem

lolitka napisał/a:
siemka laski!ja mam znowu inny problem i mam ogromna nadzieje ze mi ktos z nim pomoze Sad jestem sredniego wzrostu i nie jestem ani gruba ani znowu taki patyk.mam juz 18 lat a moje piersi wygladaja jak u dziecka z 6 podstawowki:( nie wiem co mam zrobic bo wstydze sie nawet wyjsc na plaze Embarassed kiedys mialam wieksze ale nie wiem co spowodowalo ze sie zmniejszyly.moze to brak hormonow??dodam ze czesto slysze ze mam wiecej meskich hormonow przez moj wyglad bo mam bardzo szerokie barki i umiesnione rece i lydki

Ja byłam u ginekologa w wieku 16lat.Mialam identyczny problem jak lolitka(i w wieku 18lat nadal mam Sad ),z ta roznica ze nie bralam i nie biore pigulek.wstydzilam sie strasznie moich piersi,a raczej ich braku i jednoczesnie,porównujac sie z innymi, myslalam ze moze cos ze mna nie tak Question . mama twierdzila ze niepotrzebnie się martwię ale zaproponowala zebym poszla razem z nia do ginekologa..zdecydowalam,że pójde(wizyta prywatna).oczywiscie cała zestrachana weszlam do srodka chociaz wiedzialam ze nie bedzie badania "na samolocie".obecnosc mojej mamy wcale mi nie pomagala.Kazal mi zdjac bluzke.przy czym glupio sie usmiechnal.popatrzyl po czym stwierdzil"wy wszystkie chcecie miec jak Pamela"i uśmieszek.yyyyy .moze mial byc to zart tak dla rozluznienia,ale mnie wcale nie rozsmieszyl... Confused[/i]
Powrót do góry
Strona 4 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Odpowiedz do tematu