sprzedam srodek na spalanie tkanki tłuszczowej taki jak meridia tab 15 i 10 mg tanio srodek bardzo skuteczny i efektywny zgłoszenia prosze kierowac pod nr gg 2812788 i email [email protected]
[b]Sprzedam 3 opakowania Meridii 15 (90 kapsułek) + 15 kapsułek z rozpoczętego opakowania.
Całość starczy na 3,5 miesięczną kurację.[/b][/b]
Lek niemieckiej firmy Abbott,oryginalny,ważny do 06.2009.[/b]
Schudłam na nim bagatelka 12 kg !!!!!
Lek przepisał mi lekarz,po dwuletnim testowaniu na sobie wszystkich istniejących diet.Niepohamowany głód dotąd zwyciężał,ale...
...po Meridii przestałam skupiać się na jedzeniu,które dotąd było sensem mego życia-o zgrozo jedynym.To był przełom-jadłam z rozsądku.Nie czułam żadnych skutków ubocznych.Dlatego polecam wszystkim tym,którzy mają podobne do moich,szczęśliwie minionych, problemy.
Ala
Prosze wytlumaczcie mi po co utrudniacie sobie zycie?
Nie ma juz prawie meridii na czarnym rynku, bo ceny w Polsce sa jednymi z najnizszych w Europie.
Nie oplaca juz sie sciagac zza poludniowej granicy wiec ryzyko podrobek na czarnym rynku jest bardzo duza.
Patrzac po wpisach widze ze zdecydowana wiekszosc z osob na tym forum, to kobiety-dlaczego nie poprosicie o to swojego ginekologa (jezeli nie chce wam sie chodzic do rodzinnego).
Recepta przeciez nic nie kosztuje, a do apteki na pewno Wam po drodze.
Po co ryzykowac i karmic zlodziei, oszustow??