Żaba90
Wysłany: 2006-05-20, 19:51 Co mam zrobić?
Jem wszystko co napisali, żebym przytyła prócz mięsa(jem tylko parówki i kotlety schabowe). Jednak nie mogę przytyć. Już nie wiem co mam robić... Kiedyś ważyłam więcej... A teraz tylko 43 lub 44 kg jak dobrze pojdzie... Mam 160 z czymś wzrostu i to chyba za mała waga do tej wysokości... Naprawdę już nie wiem co mogę zrobić. Proszę pomózcie mi:(
Hej nie wiem czy masz jeszcze problem z przytyciem, ale jeśli tak to powinnaś odwiedzić lekarza. Powinnaś dołączyć do swojej diety makaron, ziemniaki no i owoce, warzywa no i tego naprawde dużo!!! Pozdrawiam
Częst tak bywa, że osoby, ktore jedza naprawdę dużo i kalorycznie w dalszym ciągu nie moga przybrać na masie ciała.
Problem tkwi bowiem w przyswajaniu (wchłanianiu przez rganizm) tych składników odżywczych. Co z tego, że jemy duuużo, skoro i tak nasz organizm nie wyciąga tego co potrzebuje!!
Jeżeli długi czas stosujesz tę metodę - jesz wiecej - moze warto na moment zastanowić ise co Ci to daje tak naprawdę??
A moze warto znaleźć inne rozwiazanie?? Z korzyścią dla Twojego zdrowia. Jeżeli nadal szukasz rozwiązania skontakuj sie ze mna na GG.