Wysłany: 2006-01-25, 09:55 Ulubione sklepy i ostatnie zakupy
Hej!!
W jakich sklepach lubicie najbardziej robić zakupy?? Ja zawsze znajde cos fajnego w Orsay i w H&M, czasem nawet zaskakują mnie tam bardzo niskie ceny Ostatnio kupiłam tam super bordowy gorset - H&M niestety nie pamiętam ceny, a w Orsay sliczny turkusowy szal - 20 zl (bez 10 gr ) Pochwalcie się swoimi zakupami, z kim gdzie i za ile
Pozdrawiam - Gosia z Wrocławia.
Kaja z Wro Gość
Wysłany: 2006-01-25, 15:27
Moje ostatnie zakupy to był wspaniały wypad z koleżanką Spotkałyśmy się przed południem i najpierw wypiłyśmy razem kawkę... mmmm... a potem ruszyłysmy szlakiem bielańskich galerii..... było super w programie oprócz zakupów - obowiązkowo były lody i obiad Teraz juz nie popełnię tego błędu zeby na zakupy isc z meżem... Trafiłyśmy na swietna obnizke cen w sportowym sklepie Meta i kupiłam sobie Pumy za 150 zl.
Lubię też NewYorkera, zazwyczaj znajde tam fajne dziny ostatnio takie z oryginalnymi kieszeniami z przodu - 79 zl.
Buziaczki!!! Miłych zakupów zycze!!!!!!
Marysia Gość
Wysłany: 2006-02-03, 09:34 Nowy tani sklep
Jej, znalazłam niezły TANI jak barszcz sklep internetowy z kosmewtykami. Są to kosmetyki z tego co widzę do włosów, ale oni chyba dopiero zaczynają... na razie mało produktów, ale może warto zobaczyć.
www.kosmetyki-sklep.com
Krakovia Gość
Wysłany: 2006-02-03, 10:24 sposób na poprawienie sobie humoru
Ja uwielbiam zakupy!!! Najlepiej wybrać się na nie z przyjaciółką - to rewelacyjny sposób na poprawienie sobie humoru Polecam zamiast wizyty u terapeuty czy psychologa! Moje ulubione sklepy to: Picasso Bags - bardzo oryginalne torebki i dodatki, na które mnie nie zawsze stać Cubus - duuuużo szperania.... H&M - coś na każdą kieszeń!!! No i oczywiście Empik - wiem, że to nie to samo co mała przytulna księgarnia "tuż za rogiem"... ale uwielbiam się w nim zatracić....
Pozdrawiam i życzę udanych wypadów na zakupy!!
Cóż. Więc moimi naj ulubienszymi sklepami jest monopolowy obok mnie , naprawde polecam duzy wybor , sa i takie rarytaski ze niech szlag trafi , tanio i mila obsluga takze polecam A moje ostatnie zakupy , no kupilem sobie dwa piwa ( LECH oczywiscie ) , cenowo calkiem niezle , kupilem sobie tez takkie ciasteczka o smaku waniliowym , w taki prostokatnym pudelku i tez w piździec tanie takze polecam no i kupilem sobie jeszcze klopsiki w słoiczku , w taki niezlym sosie , odbijalo mi sie nim potem ale ogolnie oceniam to jako zajebisty zakup.
SexMen
Wysłany: 2006-09-01, 20:22
A wiec tak ..... bardzo lubie chodzic do sklepu obok mnie jest to moj ulubiony bo mam blisko i sie nie zmecze
pozatym jest w nim bardzo dobra i tania wodka
a wiadomo jak pijemy wodke to ogoreczki kiszone tez sa na miejscu
a wiec tez chcialbym zaznaczyc ze sa swieze
no a ostatnio jak bylem w sklepie to kupilem batona
pozdrawiam
Kamasutra
Wysłany: 2006-09-01, 20:33
Ja byłam dzis w sklepie takim duuuuuzym, hipermarket sie nazywał
I chodziłam po półkach i nic fajnego nie było
Wzielam sobie tampony, zawsze sie przydadza:)
Podchodze do kasy i ajjj caaała pułeczka kolorowych kartoników z napisem DUREX
No to co....to sie przyda bardziej niz tampony
Wziełam sobie pare paczek i dumnie podeszłam do kasy zapłacilam i poszlam
Ale straciłam pare zł...bo u mnie w kiosku pod blokiem sa o 1złtańsze
Hah...przejechałam sie niele...
BuSSiaczki kochane panie :*
I panowie oczywiscie
SexMen
Wysłany: 2006-09-01, 20:38
aa i jeszcze zapomnialem ... ze uwielbiam chodzic do biedronki bardzo tanio wszystko czasami po terminie ale mi to nie przeszkadza zbytnio bo jak mowia im starsze tym lepsze tak jak to z winem jest tak z kazdym produktem
a wiec polecam
ostatnio skoczylem po smalec topiony mmm....
pozderka :*
dziaisj mnie moja kumpelka zprowadziła do super sklepu w Olsztynie - Vabbi. kupiłm sobie ekstra sukienke z mexxa. maja tam fajne markowe rzeczy w duzo niskich cenach i oryginalne z metką. Udany dzień z zakupami w Vabbi. stronke internetowa też maja fajna www.vabbi.pl