Poprzedni temat :: Następny temat
Ulubione sklepy i ostatnie zakupy
Autor Wiadomość
Gosia
Gość
PostWysłany: 2006-01-25, 09:55   Ulubione sklepy i ostatnie zakupy

Hej!!

W jakich sklepach lubicie najbardziej robić zakupy?? Ja zawsze znajde cos fajnego w Orsay i w H&M, czasem nawet zaskakują mnie tam bardzo niskie ceny Exclamation Ostatnio kupiłam tam super bordowy gorset - H&M niestety nie pamiętam ceny, a w Orsay sliczny turkusowy szal - 20 zl (bez 10 gr Wink ) Pochwalcie się swoimi zakupami, z kim gdzie i za ile Question Exclamation Wink

Pozdrawiam - Gosia z Wrocławia.
Przejdź na dół
Kaja z Wro
Gość
PostWysłany: 2006-01-25, 15:27   

Moje ostatnie zakupy to był wspaniały wypad z koleżanką Exclamation Spotkałyśmy się przed południem i najpierw wypiłyśmy razem kawkę... mmmm... a potem ruszyłysmy szlakiem bielańskich galerii..... było super Exclamation w programie oprócz zakupów - obowiązkowo były lody i obiad Wink Teraz juz nie popełnię tego błędu zeby na zakupy isc z meżem... Wink Trafiłyśmy na swietna obnizke cen w sportowym sklepie Meta i kupiłam sobie Pumy za 150 zl.
Lubię też NewYorkera, zazwyczaj znajde tam fajne dziny ostatnio takie z oryginalnymi kieszeniami z przodu - 79 zl.
Buziaczki!!! Miłych zakupów zycze!!!!!!
Powrót do góry
Marysia
Gość
PostWysłany: 2006-02-03, 09:34   Nowy tani sklep

Jej, znalazłam niezły TANI jak barszcz sklep internetowy z kosmewtykami. Są to kosmetyki z tego co widzę do włosów, ale oni chyba dopiero zaczynają... na razie mało produktów, ale może warto zobaczyć.
www.kosmetyki-sklep.com
Powrót do góry
Krakovia
Gość
PostWysłany: 2006-02-03, 10:24   sposób na poprawienie sobie humoru

Ja uwielbiam zakupy!!! Najlepiej wybrać się na nie z przyjaciółką - to rewelacyjny sposób na poprawienie sobie humoru Laughing Polecam zamiast wizyty u terapeuty czy psychologa! Wink Moje ulubione sklepy to: Picasso Bags - bardzo oryginalne torebki i dodatki, na które mnie nie zawsze stać Laughing Cubus - duuuużo szperania.... Wink H&M - coś na każdą kieszeń!!! No i oczywiście Empik - wiem, że to nie to samo co mała przytulna księgarnia "tuż za rogiem"... ale uwielbiam się w nim zatracić....
Pozdrawiam i życzę udanych wypadów na zakupy!!
Powrót do góry
Jurny Samiec PL Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 2006-09-01, 20:18    Odpowiedz z cytatem

Cóż. Więc moimi naj ulubienszymi sklepami jest monopolowy obok mnie , naprawde polecam duzy wybor , sa i takie rarytaski ze niech szlag trafi , tanio i mila obsluga takze polecam Exclamation A moje ostatnie zakupy , no kupilem sobie dwa piwa ( LECH oczywiscie ) , cenowo calkiem niezle , kupilem sobie tez takkie ciasteczka o smaku waniliowym , w taki prostokatnym pudelku i tez w piździec tanie takze polecam Mr. Green no i kupilem sobie jeszcze klopsiki w słoiczku , w taki niezlym sosie , odbijalo mi sie nim potem ale ogolnie oceniam to jako zajebisty zakup.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
SexMen Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 2006-09-01, 20:22    Odpowiedz z cytatem

A wiec tak ..... bardzo lubie chodzic do sklepu obok mnie jest to moj ulubiony bo mam blisko i sie nie zmecze
pozatym jest w nim bardzo dobra i tania wodka Smile
a wiadomo jak pijemy wodke to ogoreczki kiszone tez sa na miejscu Very Happy
a wiec tez chcialbym zaznaczyc ze sa swieze Razz
no a ostatnio jak bylem w sklepie to kupilem batona
pozdrawiam Very Happy
Powrót do góry
Kamasutra Płeć:Kobieta

PostWysłany: 2006-09-01, 20:33    Odpowiedz z cytatem

Ja byłam dzis w sklepie takim duuuuuzym, hipermarket sie nazywał Wink
I chodziłam po półkach i nic fajnego nie byłoSad
Wzielam sobie tampony, zawsze sie przydadza:)
Podchodze do kasy i ajjj caaała pułeczka kolorowych kartoników z napisem DUREX Very Happy
No to co....to sie przyda bardziej niz tampony Very Happy
Wziełam sobie pare paczek i dumnie podeszłam do kasy zapłacilam i poszlam Smile
Ale straciłam pare zł...bo u mnie w kiosku pod blokiem sa o 1złtańsze Neutral
Hah...przejechałam sie niele...Sad
BuSSiaczki kochane panie :*
I panowie oczywiscie Smile
Powrót do góry
SexMen Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 2006-09-01, 20:38    Odpowiedz z cytatem

aa i jeszcze zapomnialem ... ze uwielbiam chodzic do biedronki bardzo tanio wszystko czasami po terminie ale mi to nie przeszkadza zbytnio bo jak mowia im starsze tym lepsze tak jak to z winem jest tak z kazdym produktem Very HappyVery Happy
a wiec polecam
ostatnio skoczylem po smalec topiony mmm....
pozderka :*
Powrót do góry
kiki10 Płeć:Kobieta

PostWysłany: 2007-03-01, 22:53    Odpowiedz z cytatem

dziaisj mnie moja kumpelka zprowadziła do super sklepu w Olsztynie - Vabbi. kupiłm sobie ekstra sukienke z mexxa. maja tam fajne markowe rzeczy w duzo niskich cenach i oryginalne z metką. Udany dzień z zakupami w Vabbi. stronke internetowa też maja fajna www.vabbi.pl
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu